F ő o l d a l
Christina Aguilera - élete
Christina Aguilera - Diszkográfia
Christina Aguilera - Akikkel már duettezett
Christina Aguilera - házasság
Christina Aguilera - házasság utáni média
Christina Aguilera - Megérkezett a baba
Christina Aguilera - Hírek
Christina Aguilera - Fotó album
Christina Aguilera - video
Reklám
.
Virág
Tündérek
DollsokChristina Aguilera - Hírek

2009-08-03
Christina Aguilera új albumán dolgozik
Christina Aguilera mostanában nem nagyon hallat magáról, ám van egy jó hírünk! Mindez pozitív, ugyanis az énekesnő - sok médiaegyéniséggé előavanzsált celebritással ellentétben - éppen új albumán dolgozik.

2009.03.31. 16:29
Christina Aguilera népszerűsíti a londoni ékszer-dizájner, Stephen Webster 2009-es ezüstékszer-kollekcióját. Az együttműködés azonban nem új keletű, hiszen már tavaly is Christina volt a Webster által tervezett ékszerek arca .

Bezárt szájjal demonstrál Christina Aguilera! Christina Aguilera sokkol és kampányol! Sok sztár adta már a nevét Amerikában a szavazás mellett felszólaló kampányban, melyhez most Christina Aguilera is csatlakozott. Az amerikai elnökválasztási kampányba hagyományosan nemcsak a politikusok, hanem a sztárok is beszállnak. Nem mindegyikük áll azonban ki nyíltan valamelyik jelölt mellett, több híresség arra használja fel népszerűségét, hogy a fiatalokat az urnákhoz csábítsa. Nemrég Jessica Alba állt modellt egy provokatív fotósorozathoz, most pedig Christina Aguilera vállalta a kissé bizarr képek elkészítését. A szexi énekesnő bezárt szájjal demonstrálja: ha nem mész el szavazni, akkor a saját magadat cenzúrázod.

A szexi énekesnő bemutatta legújabb parfümjét! - Macy's legújabb parfümjét, a Christina Aguilera 'Inspire'-t maga a szőke énekesnő, Christina Aguilera inspirálta. A parfüm bemutatója szeptember 2-án volt New York-ban a Herald Square-en, ahol természetesen a sztár is megjelent!

www.christina.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!